Casa de las Letras

separador goma estudi

Identitat corporativa arrelada a la terra

Casa de las Letras és una casa rural ubicada a la comarca del Matarranya (Terol). En la seva rehabilitació com a allotjament turístic s’han cuidat molt els detalls per mantenir al màxim els elements de l’arquitectura tradicional de la zona (parets de pedra, vigues de fusta, etc.). A goma estudi treballem igualment la creació de marca i disseny d’identitat corporativa per que tinguis una comunicació coherent i de qualitat.

Casa de las Letras necessita actualitzar la seva identitat corporativa. I, per això, hem treballat per definir elements corporatius d’acord amb el seu tarannà i reflectir la seva identitat en la imatge corporativa.

Partint, en primer lloc, de la forja de les baranes de la casa, hem dissenyat una nova imatge per la casa rural. Així, volem que la seva identitat corporativa sigui un reflex d’aquesta passió per respectar l’arquitectura tradicional i que aquests elements no només formin part de la casa, sinó també de la seva identitat corporativa. I que, gràcies a això, aporti una identitat de marca elegant i senzilla. Per això, els colors de la pedra i la terra de l’entorn configuren la paleta per tota la identitat corporativa: targetes, cartells informatius de la casa, etc.

Tenim, per tant, una imatge fidel al que vol transmetre la casa als viatgers que la visiten. En conjunt, es tracta d’un disseny d’identitat corporativa del tot coherent amb els valors de la casa rural.

Client

Casa de las Letras. Lledó

Any

2019

Serveis

Identitat corporativa

Casa de las Letras
Casa de las Letras
Casa de las Letras
Casa de las Letras
Casa de las Letras
Casa de las Letras

Invertir en creació de marca millora la teva imatge

A goma estudi som professionals del disseny gràfic i la comunicació, i et podem ajudar a tenir una identitat única i diferenciada.

Truca’ns i parlem!