Skip to main content
estudi Goma estudi
estudi Goma estudi
estudi Goma estudi
estudi Goma estudi
estudi Goma estudi

Som un estudi de disseny gràfic i comunicació multidisciplinar efectius orientat a desenvolupar projectes comunicatius amb impacte. Per això, tenim clars quins han de ser els eixos del nostre treball i la filosofia que mou la nostra feina:

Experiència

Portem treballant en aquest sector gràfic i publicitari des de fa més de 25 anys, acumulant un saber fer que aboquem a tots els nostres projectes, siguin petits o grans. Sabem de què parlem i sabem què fem.

Formació

El nostre bagatge acadèmic i la formació constant ens mantenen desperts i pendents d’aprendre tot allò que pugui ser útil per beneficiar als nostres clients. La innovació i la creativitat sempre ens acompanyen.

Acompanyament

Sabem que potser no saps les múltiples opcions de comunicació, impressió, tecnologia… I per això, incloem sempre un acompanyament per ajudar-te a prendre les millors decisions i definir al detall què necessita exactament el teu negoci. Nosaltres sí que som experts, deixa’ns ajudar-te.

Impacte

goma estudi no sols treballem perquè els projectes quedin bonics: volem que allò que fem sigui realment transformador per al teu negoci i et permeti tenir uns beneficis tangibles i dels que et sentis satisfet. Fem disseny gràfic i comunicacio multidisciplinar efectius.

Territori

Portem amb orgull ser de comarques: perquè no sols a les capitals passen coses. I perquè el territori ens importa tenim una filosofia local i descentralitzada. Treballem per empreses internacionals i a diferents continents, amb projectes a llocs tan llunyans com el Japó, però també volem portar la millor comunicació a qualsevol racó i a les empreses de totes les mides.

Som un estudi de disseny gràfic amb experiència

Goma estudi és comunicació gràfica flexible i adaptable: un equip preparat per ajudar-te i respondre a les necessitats comunicatives de la teva empresa.

Truca’ns i parlem!