Skip to main content

A goma estudi treballem per una comunicació gràfica flexible i adaptable, que s’adeqüi a més a les teves necessitats i la realitat del teu mercat.

Volem oferir-te solucions amb concepte, generalment fonamentades en la filosofia de la teva empresa i el tarannà que transmeten els teus productes i serveis.

Perquè la comunicació no sols ha de ser bonica, sinó que ha de basar-se en les particularitats de la teva companyia per tenir un impacte directe en el teu negoci i en la manera com et perceben els clients:

Goma estudi. goma

Identitat corporativa

El logotip, la tipografia o els colors ajuden a definir la imatge que el món té de tu, i donen a més una visió acurada de qui ets i com treballes. Són detalls que parlen de com és la teva companyia. I que han de ser coherents amb els teus valors, inspirats en la filosofia de l’empresa i capaços de transmetre les característiques diferencials que fan que sigui única. Per això, a goma estudi fem una comunicació gràfica flexible i adaptable, i et volem ajudar a donar la millor imatge de tu, treballant per definir una identitat corporativa que de veritat et representi.

Goma estudi. goma

Packaging

Els envasos i l’etiquetat són sovint el primer que efectivament veu el client d’allò que vens. Transmetre acuradament el valor diferencial del teu producte i el tarannà de la marca en un espai reduït és sempre un repte que a goma estudi també ens encanta abordar. Per això, t’ajudem a definir les característiques de l’envàs que més s’adeqüin a les teves necessitats. I ens encarreguem de dissenyar etiquetes úniques, línies de producte, versions idiomàtiques, etc.

Goma estudi. goma

Fotografia i vídeo

El contingut fotogràfic i audiovisual és sens dubte la millor manera de mostrar exactament què fas. Perque fer-ho amb imatges cuidades i professionals dona una qualitat única a qualsevol comunicació. Per això, si et cal material per incloure en un catàleg, a la pàgina web o a d’altres iniciatives en general, realitzem totes les fotografies i contingut audiovisual que necessitis. Ens desplacem on calgui, t’ajudem a preparar els escenaris i el millor enfoc per les teves imatges i realitzem el tractament i edició posterior. Per això, sens dubte obtindràs uns resultats sorprenents.

Goma estudi. goma

Senyalística

Elaborem senyals i cartelleria personalitzada per al teu espai, sent especialment fidels a la identitat corporativa de la teva empresa. Ja sigui per un esdeveniment concret que requereix senyalística d’ubicacions, direccions, recorreguts de visita, per exemple, com material permanent per la teva seu, així com banys, pàrquing, magatzem, etc. Ens encarreguem de dissenyar els continguts, format així com material que millor s’adapti sempre a les teves necessitats.

Goma estudi. goma

Web

Internet ens obre la porta a clients de tot el món i per això fem webs innovadores que portin arreu la millor imatge de tu. Sempre al dia de les darreres tecnologies, a goma estudi t’ajudem a definir què necessites tenir online i quina és la millor manera de mostrar-ho. Ja sigui amb una landing page, amb una web corporativa o fins i tot una botiga online o un portal de reserves. Gràcies a això, t’ajudem a arribar a tot el món sense moure’t de la cadira.

Goma estudi. goma

Comunicació

T’ajudem a idear una comunicació adaptada a les teves necessitats. I ens encarreguem de tot el procés de disseny, selecció de formats i mitjans, impressions… I tot allò que necessitis per desenvolupar campanyes amb impacte. Potser vols fer una acció per una data assenyalada, començar una tarja de fidelització o pensar una campanya específica per oferir descomptes. Sigui el que sigui el que tens al cap, estem aquí per donar-li la millor forma per maximitzar l’impacte.

Goma estudi. goma

Disseny editorial

Fem sempre un disseny editorial cuidat, mimant en tot moment els detalls de la teva marca. Perquè el paper segueix sent una eina comunicativa clau, i ens agrada l’olor de la tinta impresa entre les mans. D’aquesta manera, farem que el teu producte sigui visible i el client el pugui tocar pàgina a pàgina, veient cada detall. Per això, dissenyem per tu catàlegs, mostraris, revistes o qualsevol altre material imprès que puguis necessitar. Perque la teva comunicació, a més de veure’s, també es pugui tocar.

Goma estudi. goma

Il·lustració

Les il·lustracions aporten una personalitat única a les teves comunicacions, pel que són una manera especial de transmetre allò que vols fer arribar al teu client. Podem crear dibuixos personalitzats, tant per a les teves iniciatives de comunicació com per aportar un to especial als teus espais o als productes per regalar als clients. Atreveix-te a donar un to singular i colorit que segur sorprendrà els teus clients gràcies a les il.lustracions de goma estudi.

Vols tenir una comunicació gràfica del tot professional?

A goma estudi treballem qualsevol aspecte relacionat amb el disseny gràfic: identitat corporativa, web, packaging, fotografia professional, etc. Mira els nostres serveis i canvia la manera com la teva empresa comunica.

Truca’ns i parlem!