Dibuixos de Casa dera Letra

separador goma estudi

Traços únics que omplen la teva comunicació de caràcter

Casa dera Letra és una casa rural ubicada a la Val d’Aran (Lleida). La vivenda està formada per quatre apartaments independents. Necessita elements que donin un caràcter propi a cadascun d’ells, realçant la seva identitat única, més enllà de la imatge corporativa que té tota la casa en conjunt.

Per a anomenar cada una de les quatre vivendes s’ha triat un animal característic de la Val d’Aran i l’hàbitat que sovint ocupen. La intenció és sensibilitzar sobre la fauna del territori, donant importància al medi natural en què es troba l’allotjament.

Client

Casa dera Letra. Les

Any

2021

Serveis

Il·lustració

Dibuixos que desperten emocions

El propòsit de Casa dera Letra no és sols buscar una nomenclatura, sinó també despertar afinitats amb el territori i amb la cura del medi ambient. Amb aquest objectiu, a goma estudi hem articulat un projecte comunicatiu versàtil que aporti identitat i transmeti els valors de la casa i la comarca.

Hem realitzat un dibuix personalitzat de cadascun quatre animals protagonistes del nom dels apartaments, que s’utilitzen principalment en aranès per reforçar la vinculació amb el territori: un os per Tuta der Os (Cova de l’os); un cérvol per Bòsc deth Cèrvi (Bosc del Cérvol); un isard per Montanha der Isard (Muntanya de l’Isard); i una guineu per Trau dera Vop (Cau de la Guineu).

De cadascun d’ells, se n’ha elaborat un dibuix detallat del cap, amb l’animal en posició frontal a l’usuari. La idea és oferir una mirada càlida al viatger i transmetre proximitat i vinculació a la natura, alhora que s’ajuda a diferenciar i donar personalitat a cadascuna de les vivendes. Els dibuixos no sols primen el factor estètic, sinó que busquen també aproximar als visitants a la natura de la Val d’Aran.

El detall del dibuix, fet de manera realista, dona com a resultat una imatge tendra, amb uns ulls dolços que esguarden cordialment. Els pèls i els bigotis tenen també gran protagonisme, traçant uns animals als què vindria de gust acaronar. I és que els dibuixos no busquen només complementar la identitat corporativa, pretenen també ajudar a crear uns vincles emocionals amb l’espai i l’entorn.

Aplicacions versàtils

Tots ells s’han realitzat digitalment amb un traç clàssic de línies de llapis de grafit, elaborat sobre un fons negre per donar modernitat i un look més actual.

El fet que siguin dibuixos digitals permet aplicar-los a diferents formats i suports. D’aquesta manera, es pot aprofitar el mateix dibuix per reforçar la identitat de l’apartament en molts detalls de la casa.

De moment, s’han imprès en bastidor sense marc per col·locar un quadre a cada una de les vivendes. També s’han utilitzat per elaborar cartelleria corporativa present a les cases.

La intenció és seguir marcant la identitat corporativa de cadascun dels apartaments utilitzant de manera recurrent aquests dibuixos en diferents comunicacions i amb multitud de formats. Entre d’altres, un manual d’usuari que faciliti l’estada, elements tèxtils com coixins i edredons, o detalls per a regalar als clients.

Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra
Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra
Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra
Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra
Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra
Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra
Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra
Dibuix personalitzat: animals per Casa dera Letra

T’agradaria tenir un dibuix personalitzat?

A goma estudi fem dibuixos específicament per a tu: donaran un caràcter únic a les teves comunicacions!

Truca’ns i parlem!