Casa dera Letra

separador goma estudi

Una identitat corporativa de grup

Casa dera Letra és una casa rural ubicada a la Val d’Aran (Lleida). A la seva rehabilitació com a allotjament turístic s’ha volgut respectar l’arquitectura tradicional de la zona i tenir cura dels elements tradicionals (pissarra, fusta, etc.). La casa rural necessita una identitat corporativa pròpia, però que alhora la vinculi visualment amb una altra casa rural dels mateixos propietaris ubicada prop dels Ports de Beseit.

En aquest cas, la identitat corporativa de Casa dera Letra parteix de la identitat ja definida per a la primera casa rural. Per aconseguir aquesta unitat d’estil entre les dues, i que veient-les els usuaris siguin conscients de la seva relació, hem utilitzat el logo de la primera casa rural, però canviant alguns detalls per adaptar-los a la realitat del nou allotjament. En aquest sentit, s’ha modificat el traç per a què el dibuix sigui el de la forja de la barana de la nova casa, així com una fulla d’arbre autòcton, també s’ha triat el verd com a color base, per vincular la imatge corporativa amb un entorn pirinenc ple de natura i prats.

D’aquesta manera, s’aconsegueix una visió unitària per als dos allotjaments, amb un material gràfic que és molt semblant de manera intencionada, alhora que es mantenen detalls específics i únics de cadascuna de les cases.

Client

Casa dera Letra. Les

Any

2021

Serveis

Identitat corporativa

Identitat corporativa Casa dera Letra
Casa dera Letra
Identitat corporativa Casa dera Letra
Identitat corporativa Casa dera Letra
Casa dera Letra
Identitat corporativa Casa dera Letra

Una identitat corporativa de qualitat

A goma estudi som professionals del disseny gràfic i la comunicació, i et podem ajudar a tenir una identitat única i diferenciada.

Truca’ns i parlem!