Packaging sofregits La Despensa Social

separador goma estudi

Envasos per un producte ecològic i amb valors socials

La Despensa Social és una marca de productes d’alimentació saludables, 100% naturals i fets amb responsabilitat social. Per la seva nova línia de sofregits preparats, la marca necessita un packaging que sigui coherent amb els valors socials de l’empresa.

Des de goma estudi hem desenvolupat un envàs per al preparat de sofregit en què s’ha prioritzat la comoditat per utilitzar el producte, amb una boca gran que permet la introducció de cullera o estris de cuina. A més, la utilització d’un gran tap de suro reforça la utilització de materials naturals i sostenibles.

Per a l’etiquetatge, s’ha buscat una imatge ecològica i que donés continuïtat a tota la línia de productes de la marca, donant importància als elements orgànics de les diferents composicions amb fons clars i naturals. Les etiquetes destaquen també per la funció que compleixen, per un costat anunciant el producte i per altra com a precinte de qualitat.

Client

La Despensa Social. Barcelona

Any

2020

Serveis

Packaging

Packaging La Despensa Social
Imatge per a La Despensa Social
Imatge per a La Despensa Social
Packaging La Despensa Social
Packaging La Despensa Social
Imatge per a La Despensa Social

T’agrada el packaging de La Despensa Social?

A goma estudi pensem el packaging centrant-nos en les característiques del teu producte i la filosofia de la teva marca.

Truca’ns i parlem!