Techo y comida

separador goma estudi

Treballs amb impacte social

Techo y comida és una pel·lícula espanyola dirigida per Juan Miguel del Castillo, i per la que Natalia de Molina va guanyar el Goya com a millor actriu protagonista. La pel·lícula tracta del drama de la crisi i els desnonaments. Hem col.laborat en el disseny gràfic i comunicació de la pel.lícula.

A goma estudi, a part d’estudi de disseny i comunicació visual, ens agrada col·laborar amb iniciatives socials que ajudin a transformar el món en un entorn més just. Per això hem participat en l’apartat gràfic de la pel·lícula realitzant tota la part gràfica de la pel·lícula. Hem buscat crear una marca sòlida però senzilla que no destaqui per sobre del contingut, i hem fet el disseny de cartell per a l’exhibició en sales de cinema de la pel·lícula.

A més, hem realitzat també el material gràfic i editorial de suport per promocionar la pel·lícula, entre d’altres per al Festival de Màlaga 2015, on ha aconseguit el Premi a la millor actriu, Premi del públic a la millor pel·lícula i Premi ASECAN “Òpera Prima”.

Client

Diversa Audiovisual. Barcelona

Any

2015

Serveis

Identitat corporativa, disseny i editorial

Techo y comida cartell
Techo y comida
Techo y comida
Techo y comida pressbook
Techo y comida pressbook

Parlem de disseny gràfic i comunicació?

A goma estudi t’ajudem amb els teus projectes. Et podem assessorar per realitzar comunicacions memorables basades en la creativitat i el disseny gràfic.

Truca’ns i parlem!